Audi A4 zateže bore

11.08.2018 u 14:16

Blago osvježeni prednji i zadnji kraj

U skladu sa mjerama štednje koje su pogodile i Audi, nova generacija Audija A4 će morati da sačeka nekoliko godina. Aktuelna je i dalje dovoljno atraktivna, ali kako je Audi premijum brend koji želi da njeguje svoj imidž i diktira trendove, naredne godine će da predstave mali redizajn svog bestsellera. Iz Audija nikada ne možemo očekivati radikalne promjene, već samo diskretna poboljšanja. Tako je veći dio automobila ostao nepromijenjen, a najveće promjene su se desile naprijed i nazad, ali i u unutrašnjosti.

Prednji kraj krasi sada već karakteristična šestougaona maska koju je Audi uveo na modelima A6, A7 i A8. Možemo reći da je kompletan prednji kraj prepisan sa već pomenutih modela. Sada A4 izgleda još agresivnije čak i u standardnoj verziji, a ne možemo da ne mislimo već o izgledu redizajniranog RS4.

Svoju strast prema oštrim linijama, Audijevi dizajneri izrazili su i na zadnjem kraju. Zaoštrena zadnja svjetlosna grupa, novi dizajn branika i zarubljeni završetak auspuha – tako bismo opisali zadnji kraj novog Audija A4.

Takođe, redizajnirani A4 će dobiti i nove felge u veličinama od 16 do 19 inča. U ponudi će biti i nova nijansa, „Tornado plava“, a karavanska – Avant izvedba će u paketu opreme S line competition dobiti i RS krovni spojler. Tu su neizostavna LED svjetla, a u istom paketu kupci dobijaju i potpuno crni enterijer, karakterističan za S line modele.

Autor: Redakcija