Auto Show u Sarajevu od 23. do 26. maja

20.05.2019 u 19:45

I ove godine, Auto Media Group i Auto 4x4 Club, organizuju Auto Show koji će biti održan od 23. do 26. na Trgu djece Sarajeva ispred BBI Centra.

Posetitelji će imati priliku da razgledaju i informišu se o novim vozilima, trkaćim automobilima i old timeri-ma. Na Trgu ispred BBI Centra će biti postavljeni kartinzi za mališane, vozila i oprema saobraćajne policije, BIHAMK-a, kao i radari i ostala prateća oprema za kontrolu saobraćaja.

Učešće će uzeti i Internacionalna policijska asocijacija sa svojim programom zaštite najmlađih učesnika u saobraćaju i druga udruženja čije su aktivnosti vezane za sigurnost u saobraćaju.

Takođe će za najmlađe posjetioce biti napravljen i mali poligon gde će im se, u sklopu susreta s neobičnim vozilima, dijeliti i brošure i edukativne bojanke sa korisnim informacijama o bezbjednosti u saobraćaju.

Manifestacija će biti organizovana u okviru „Akcije za sigurnost na cestama“ koju provodi Svjetska automobilistička organizacija FIA na osnovu Rezolucije Ujedinjenih nacija.

Autor: Redakcija