Back to the roots Tuning show Sarajevo

30.05.2018 u 18:44

Povratak tuning scene u Sarajevo

Godinama unazad, mogli smo prisustvovati raznim tuning skupovima širom BiH. Banja Luka, Gradiška, Bihać, Mostar, Ljubuški, Tuzla, Živinice i drugi gradovi su već postali nezaobilazna stanica svim ljubiteljima ovakvih okupljanja. Međutim, sve ove godine, nešto je falilo. Sada je došlo vrijeme da se i ta praznina popuni. Sarajevo će ponovo imati veliki tuning skup.

Da se uz dobru volju sve može ostvariti dokaz je organizator ovog skupa, Amer Miralem, mladić iz Sarajeva čijim venama umjesto krvi teku oktani i svoj život ne bi mogao zamisliti bez omiljenog hobija. Već duži vremenski period organizovao je manja okupljanja kako bi se tuning scena u Sarajevu oživjela, a sada je vrijeme da se krene korak dalje i napravi veliki skup. Naravno, ne smijemo izostaviti ni njegove mnogobrojne prijatelje koji mu u velikoj mjeri pomažu. Starosna granica ne postoji. Svi uzrasti, sve generacije su se ujedinile oko jedne ideje. Sve zajedno spaja ista ljubav-ljubav prema automobilima i tuningu.

Manifestacija će biti održana 1.7.2018., na parkingu ispred olimpijske dvorane Juan Antonio Samaranch. Očekuje se veliki broj učesnika, a manifestacija bi trebala imati i međunarodni karakter jer su svoj dolazak najavili entuzijasti iz susjednih zemalja.

Više informacija možete pronaći na facebook stranici Dragon Garage ili na facebook dogđaju.

Autor: Redakcija