Dani otvorenih vrata

05.04.2018 u 15:30

Ovlašteni distributer Mercedes-Benz vozila, Auto Lijanovići, organizuje "Dane otvorenih vrata"

Dani otvorenih vrata u Auto Lijanovići počinju 10.4.2018. i traju do 14.4.2018. Svi zainteresovani mogu doći u periodu od 9:00 do 16:00 i razgledati novitete iz Mercedes-Benz prodajnog segmenta osobnih i privrednih vozila. Informirajte se o modelima i novoj tehnologiji koja krasi Mercedes-Benz vozila te upoznajte dva potpuno nova modela iz Mercedes-Benz porodice.

Jedan od njih je novi CLS. Novi Mercedes-Benz CLS dijeli MRA platformu sa aktuelnom E-klasom. Iz E klase u unutrašnjost je stigao i novi sistem instrumenata, jer se i instrumentalna tabla i ekran za kontrolu infotainment sistema nalaze u istom panelu. Oba displeja imaju dijagonalu izdašnih 12,3 inča. Postavljeni su i novi otvori za vazduh, a upotrebljeni su plemeniti materijali poput kože i drveta. Sve u skladu sa tradicijom kompanije.

Drugi novitet je sasvim novi model za Mercedes-Benz. Radi se o X-Klasi koja je upisana u historiju kao prvi pick-up iz Mercedesa. Iako se radi o pick-upu, X-Klasa je i dalje prefinjeni Mercedes-Benz sa velikom dozom luksuza i otmjenošću kakva karakteriše štutgartskog giganta.

Prodajni salon Auto Lijanovići nalazi se u Mostaru na adresi Bišće polje b.b., a za vrijeme trajanja "Dana otvorenih vrata" iskoristite mogućnost kupovine vozila po posebnim uvjetima.

Autor: Redakcija