Glamur iz Ženeve preseljen u Beograd

22.03.2019 u 19:10

54. sajam automobila u Beogradu zvanično je otvoren danas, 22. 03. i trajaće do 31. marta

Na sajmu glamura, sjaja i raskoši predstaviće se preko 400 izlagača iz 30 zemalja. U kategoriji automobila i lakih privrednih vozila kompanije će predstaviti čak 80 noviteta ili premijera, među kojima je veliki broj hibridnih i električnih automobila. Ovogodišnji sajam automobila otvorio je poznati srpski glumac Vlasta Velisavljević, koji vozi i u devetoj deceniji svog života.

Najzanimljivije je to da su najskuplji automobili već prvog dana rezervisani ili pak prodati. Ali kako kažu, na 54. Sajmu automobila po redu, ima ponude za svačiji džep.

"Kao što je poznato, sajamske manifestacije se u svetu gase. Francuski proizvođači ne dolaze u Nemačku, dok oni iz Frankfurta ne dolaze na sajam automobila u Pariz. Naša asocijacija, koja zastupa svetske proizvođače, potpisala je novi četvorogodišnji ugovor. To znači da će ova manifestacija u naredne 4 godine biti u punom kapacitetu pred beogradskom publikom." istakao je Miloš Petrović, predsjednik Asocijacije uvoznika automobila i dijelova.

Sajam automobila u Beogradu svake godine posjeti preko 200.000 ljubitelja automobila i motocikala. Mi Vam predstavljamo nekoliko zanimljivih modela u galeriji.

Autor: Redakcija