Jeep objavio prve zvanične fotografije novog Wranglera

01.11.2017 u 19:20

Brend koji važi za sinonim za terence je Jeep. Svoju popularnost su stekli na modelima Cherokee i Wrangler. Američka kompanija je javnost počastila prvim zvaničnim fotografijama četvrte generacije Wranglera koji će svoju premijeru imati na Sajmu automobila u Los Anđelesu. Sudeći prema fotografijama koje su objavili, Jeep nije uradio ništa revolucionarno po pitanju dizajna, već su ostali dosljedni sebi i dizajnu koji godinama krasi Wrangler kao model.

Detaljnijih informacija o samom automobilu kao i njegovim karakteristikama još uvijek nema. Ono što je poznato je da će Wrangler biti ponuđen u nekoliko karoserijskih kombinacija, s mekim i tvrdim krovom, dvoja, troja i petora vrata, a spominje se i pick up verzija koja će biti predstavljena u budućnosti. Nezvanični izvori navode da će Jeep ponuditi tri opcije po pitanju agregata. Tako ćete Wrangler imati opciju dvolitarskog turbo benzinca i 3.6 litarskog V6 benzinca. Za ljubitelje dizela tu je trolitarski V6 turbo motor.

Ono zbog čega je Wrangler izuzetno popularan terenac je njegova efikasnost van ceste kada su uslovi za vožnju daleko od idealnih. Za novu generaciju, Jeep je spremio unaprijeđeno izdanje pogona na sva četiri točka s kojim bi trebao biti još bolji u tom segmentu.

Proizvodnja novog Wranglera počinje krajem ove godine, a prodaja kreće 2018. Svi detalji o automobilu biće poznati 29.11.2017. kada će i biti predstavljena nova generacija Wranglera.


Autor: Redakcija