​Jesenja ponuda vozila u Auto Lijanovići

28.09.2018 u 09:58

Ponuda koja se ne odbija

Ovlašteni zastupnik za vozila Mercedes-Benz, Auto Lijanović, gaji dugogodišnju tradiciju kvalitetne usluge i povjerenja između kupaca i sebe. Da upravo njihov salon u Mostaru bude omiljeno mjesto za kupovinu automobila sa trokrakom zvijezdom, pobrinuli su se brojnim akcijskim ponudama modela, ali i akcijskim cijenama sezonskih servisa.

Ni ova jesen nije izuzetak, pa se tako u iz ponude Auto Lijanovići izdvaja osam sjajnih modela.

Među prvim modelima izdvajamo novu A-klasu. Četvrta generacija Mercedesovog hatchbacka nastavlja tamo gdje je stala njena prethodnica. Prepoznatljiv dizajn, oštre linije i luksuz kakav u ovom segmentu možete doživjeti samo uz Mercedes-Benz. U izuzetno atraktivnoj, Jupiter crvenoj boji, nova A-klasa će mamiti poglede svih prolaznika. Pod haubom krije 1.5 litarski turbo dizel motor koji razvija 116 KS, a snagu na točkove prenosi automatski 7G DCT mjenjač. Vrijednost ovog modela iznosi 61.542,00 KM.

Kakva bi to ponuda bila bez kultne C-klase? Legendarna limuzina koju možemo svrstati u Mercedesove best-sellere i dalje drži svoj prvobitni sjaj. Auto o kojima mnogi maštaju, u Polarno bijeloj boji naglašava eleganciju nove C-klase. Potpuni kontrast spoljašnjeg i unutrašnjeg ogleda se u crnoj Artico koži kojom je presvučena unutrašnjost, ukombinovana sa dinamica mikrofibrom. Svu svoju moć iskazuje kroz 2.0 litarski turbo dizel motor čija snaga iznosi 194 KS, a 4Matic pogon je uparen sa automatskim 9G Tronic mjenjačem. Ovaj primjerak C220D može biti vaš za 102.726,00 KM po akcijskoj cijeni.

Za one koji vole brzinu i sportske limuzine, u ponudi se nalaze dva modela CLS. Naprosto, nemoguće se odlučiti koji je bolji. Da li je to jeftiniji primjerak u Iridij srebrnoj boji, ili skuplji i opremljeniji primjerak u Designo dijamant bijeloj? Zavisi od ukusa i potreba kupca. Oba modela pod haubom imaju isti 2.9 litarski turbo dizelaš čija snaga oduzima dah. Čak 340 KS se isporučuje na sva četiri točka uz automatski 9G Tronic mjenjač. Jeftiniji CLS 400D košta 170.118,00 KM, dok skuplji, Edition1 Designo košta 187.902,00 KM.

Kada neko spomene luksuz, prva misao nas vodi na E-klasu. Model koji vam garantuje da ćete dobiti predsjednički tretman. Baš kao i u slučaju modela CLS, tako i kod E-klase imamo dva sjajna primjerka. Glavna razlika se nalazi pod haubom. E350D 4Matic pod haubom krije 3.0 litarski turbo dizel agregat, dok je kod E220D 4Matic 2.0 litarski turbo dizelaš. Snaga koju razvija agregat modela E350D iznosi 258 KS, dok je kod E220D ona manja i iznosi 194 KS. Za jaču E-klasu potrebno je izdvojiti 130.823,00 KM, dok je slabiji primjerak nešto jeftiniji i košta 123.786,00 KM.

Ni ljubitelji SUV-ova nisu izostavljeni. Za one koji vole terence, iz Auto Lijanovići su pripremili Polarno bijeli GLC 220D 4Matic sa tri magična slova, AMG. Iako se radi samo o paketu opreme AMG Line, osjećaj u ovom izuzetnom automobilu ne blijedi. Nasljednik nekadašnjeg GLK, ne samo da je nadmašio svog prethodnika već je i „zacementirao“ svoje mjesto na tržištu obzirom na popularnost ovog automobila. Mercedes-Benz GLC 220D 4Matic AMG Line može biti vaš za 102.141,00 KM po akcijskoj cijeni.

Za kraj, ostavili smo i jedino privredno vozilo u ovoj ponudi. A ko drugi od moćni Mercedes-Benz Sprinter. Ako želite da svoju moć kao privrednik pokažete svima, posegnućete za Sprinterom. Treća generacija Sprintera je bolja i jača nego ikada. Uz provjereni i izdržljivi 2.2 litarski turbo dizel agregat čija snaga iznosi 143 KS, za vas nema prepreka.

Požurite u salon Auto Lijanovići i rezervišite sebi još danas svoju „zvijezdu“.

Autor: Redakcija