KTM Konfigurator je sada online

10.10.2013 u 17:46

KTM je sada preuzela vodeću ulogu ne samo u utrkama, već i u pitanju utrka garniture po mjeri

Osim novih standardnih veličina KTM RSX ODIJELA ( 14 S/48 do XXXL/58 ), KTM zajedno s kožnim kombinezonom proizvođača Gimoto, sada nudi mogućnost personalizacije i prilagodbe svog vlastitu odijela za prvi put.

Odlaskom na web stranicu www.ktm.com / customleathers , svako može podesiti svoju prilagođenu kožnu kombinaciju u nekoliko kratkih koraka, i to po istoj cijeni kao i standardna kožna odijela. Gotovo i nema ograničenja na individualnosti: možete birati između različitih tipičnih KTM boja i dodati razne KTM logotipe ili dodati svoje ime na dizajn.

Kožno KTM odijelo izrađeno je od bičevata ili klokan kože. Također možete odabrati različite opcije vezane za perforacija, unutrašnje obloge, ventilaciju i aerodinamičnu grbu.

Štitnici na ramenima, laktovima i koljenima, kao i prostor za SAS - TEC leđa zaštitnika su prirodna obilježja standardnih i prilagođenih verzija.

Standardna verzija bijelo - crno - narančasta i potpuno opremljena sa svim značajkama sada je dostupana kod svakog KTM dilera.