Novi C4 Cactus, iznimno udobna limuzina

14.05.2018 u 09:55

C4 Cactus donosi dubinske promjene, odlikuje se obilježjima svojeg segmenta u pogledu tehnologije i motora, a ističe se svojim jedinstvenim karakterom i udobnošću. Njegov dizajn i dalje je odvažan i moderan, ali se razvija kako bi naglasio svoj status. U unutrašnjosti novi C4 Cactus ističe se udobnošću i putnicima pruža istinsko utočište. Programom Citroën Advanced Comfort®, novi C4 Cactus prvi put u Europi uvodi ovjese s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) kojima se uvelike omogućuje dojam letećeg tepiha i prvi put u svijetu predstavlja sjedala Advanced Comfort.

Nakon lansiranja Citroën C3 u 2017., te SUV ofenzive početkom 2018. sa C3 Aircross, Citroën zakoračuje u novu fazu u razvoju strategije svojih proizvoda te i dalje iznenađuje i predstavlja svoju novu limuzinue: novi C4 Cactus. On donosi dašak svježine u segment limuzina spojem jedinstvenog karaktera modela C4 Cactus i udobnosti u skladu s odlikama modela C4. Jača svoj status i ispunjava nezaobilazna obilježja segmenta s 12 tehnologija za pomoć u vožnji, 3 tehnologije za povezivost, motore snage do 130 KS i upečatljiv stil.

Novi C4 Cactus moderan je i istaknutog dizajna te u unutrašnjosti nudi jedinstveno iskustvo u pogledu ugodnosti. U tu je svrhu Citroën crpio nadahnuće iz svojeg tehnološkog nasljeđa povezanog s hidrauličkim ovjesima. Novi izraz tehnologije radi što veće pristupačnosti. Stoga novi C4 Cactus u Europi uvodi ovjese s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) i prvi put u svijetu sjedala Advanced Comfort, koja pružaju jedinstvenu udobnost sjedenja i vožnje.

Novi C4 Cactus donosi dašak svježine i originalnosti u segmentu kompaktnih limuzina.

LIMUZINA JEDINSTVENOG KARATKERA: ODVAŽAN DIZAJN
Novi C4 Cactus prirodno se ističe novim širokim i izražajnim prednjim krajem, preoblikovanim bokovima te naglašenim i uglađenim stražnjim krajem s novim LED svjetlima s 3D efektom. Svojom svježinom, uravnoteženošću i punim oblicima ruši ustaljena pravila segmenta kompaktnih limuzina, te nudi kompaktnu i pročišćenu siluetu.Njegov dugi međuosovinski razmak od 2,60m i kratki prevjesi jamče kompaktne dimenzije kako bi automobil ostao okretan i lako upravljiv, istodobno nudeći prostornost koja se očekuje u tom segmentu. Ističe vizualne elemente tipične za CITROËN koji naglašavaju njegovu fluidnu karoseriju, kao što su elementi Airbump® na donjem dijelu vrata, neprekidna staklena površina i lebdeći krov, prednji kraj na dvije razine ili pak širok svjetlosni potpis s LED svjetlima i 3D efektom straga. Nudi 31 kombinaciju vanjske personalizacije uz devet boja karoserije i četiri paketa Color koji obuhvaćaju profinjene obojene elemente čime se omogućuje klijentima da osmisle automobil po svojoj mjeri. U unutrašnjosti funkcionalna, pročišćena i jednostavna kabina na prvi pogled ostavlja dojam mirnoće. Nudi se čak pet istaknutih i dojmljivih mogućnosti unutarnjeg uređenja koje donose svjetlost, mekoću i profinjenost.

LIMUZINA IZNIMNE UDOBNOSTI: NOVA DIMENZIJA DOSTUPNA SVIMA

Novi C4 Cactus donosi novu dimenziju udobnosti u svijetu automobila. Uz sve elemente programa Citroën Advanced Comfort®, novi C4 Cactus u Europi prvi put uvodi tehnološka ostvarenja kako bi osigurao suvremenu i sveobuhvatnu udobnost. Stoga nudi izvanrednu udobnost u vožnji time što prvi put u Europi uvodi ovjese s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) kojima se prigušuju neravnine na kolniku tako da imate dojam kao da putujete na letećem tepihu. Prvi put u svijetu raspolaže i novim sjedalima Advanced Comfort u koja se putnici mogu udobno smjestiti, a u prvom je planu pravilan i udoban način sjedenja. Novi C4 Cactus donosi i sasvim novu generaciju zvučne izolacije i svakodnevne opreme. Putnici u njemu mogu putovati jednostavno i opušteno uz 12 sustava za pomoć u vožnji te 3 tehnologije za povezivost. Njegovi snažni i učinkoviti motori uostalom pridonose ugodnom i bezbrižnom doživljaju za upravljačem novog C4 Cactus.

UKRATKO: NOVI C4 CACTUS je:

Nova kompaktna limuzina marke Citroën koja povezuje jedinstvenu osobnost modela C4 Cactus s udobnošću i prostranošću modela C4: model zadržava svoju originalnost jedinstvenim oblikom i dizajnom te se uspinje u višu klasu novim širokim i prestižnim prednjim krajem, pročišćenim i preoblikovanim bokovima sa stanjenim i pomaknutim elementima Airbump®, te novim stražnjim LED svjetlima s 3D efektom.

-Iznimno udobna limuzina koja zadovoljstvo u automobilu stavlja na prvo mjesto: postavlja standarde u pogledu udobnosti, pogotovo zahvaljujući ovjesima s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC), koji su europska premijera i sjedalima Advanced Comfort, koji su svjetska premijera, kao i pojačanom akustičkom izolacijom.

-Unutarnji dizajn koji uljepšava kabinu te naglašava udobnost i toplinu.

-Kompaktna limuzina koja ima 12 tehnologija za pomoć u vožnji, tri tehnologije za povezivost, te snažne i učinkovite motore.

Autor: Redakcija