Polo life - prodajna kampanja

15.11.2013 u 13:44

Volkswagen nastavlja sa prodajnom kampanjom za specijalno izdanje: Polo LIFE. Kao što je poznato riječ je o kampanji “Život može biti tako lijep”, koja se pokazala vrlo uspješnom u drugom kvartalu ove godine, a sada je ta ponuda znatno obogaćena pogodnostima za kupca

“Prodajna akcija Polo Life je ograničenog trajanja od 18.11 do 31.12.2013, a svim kupcima koji se u navedenom periodu odluče za kupovinu Pola pored bogatog paketa opreme biće omogućeno besplatno redovno servisiranje u periodu dvije godine od datuma kupovine, odnosno po jedan servis na 15.000 i 30.000 pređenih kilometara u zavisnosti od toga šta prije nastupi.

Ne sumnjamo u uspjeh prodajne akcije Polo Life jer, iskjučujući premium marke, govorimo o najkvalitetnijem vozilu o ovoj klasi koje je poput Golfa u segmentu kompaktnih vozila postavilo standarde dizajnom, kvalitetom, ekonomičnošću i dugotrajnim očuvanjem stabilne cijene kao rabljenog vozila, zbog čega kupci najviše i cijene Volkswagen kao brand.” – izjavio je Ismir Omeragić, rukovodilac marke Volkswagen putničkih vozila za BiH.

LIFE izvedba dolazi s bogatim paketom opreme i stoga je odlično prilagođena potrebama kupaca. „LIFE“ modeli imaju komponente koje čine vrhunsku udobnost i funkcionalnost, kao što su klima, bord kompjuter, srednji naslon za ruke naprijed, komfort paket elektrik, metalik lak i radio CD/ MP3.

Autor: Miro Gerh