​Sve spremno za spektakularni skup Back to the roots

28.06.2018 u 19:44

Renesansa tuning scene u Sarajevu

Svi ljubitelji tuninga u Sarajevu će konačno imati priliku da uživaju u pravom tuning showu u njihovom gradu. Do početka Back to the roots tuning showa je ostalo nešto više od dva dana, a već sada možemo reći da nas na Zetri očekuje pravi spektakl. Iako to nije bio prvobitni cilj, ovo bi mogao biti jedan od najposjećenijih skupova na Balkanu.

O tome koliko je ovaj event privukao pažnje govori i veliki broj medijskih kuća koje su pisale o tome šta Sarajlije očekuje 1.7.2018. Takođe, impresivan je broj sponzora koji su pomogli da se ovaj event održi.

Šta je to što će posjetitelji moći vidjeti na Zetri? Svi koji dođu na Zetru u nedjelju 1.7.2018. moći će da razgledaju i slikaju se pored izloženih automobila koji će učestovati u takmičenju u stylingu. Osim tog takmičenja, održat će se i neizostavno DB drag takmičenje. Kako ovo ne bi bio obično takmičenje, organizatori su odlučili da u prvi plan istaknu dobro druženje i zabavu pa će tako biti organizovan roštilj, shisha bar, a ljubitelji video igrica će moći da isprobaju vještine u simulatoru vožnje ili da u duhu svjetskog prvenstva u nogometu odigraju utakmicu sa društvom na Play Stationu. Osim već nabrojanih sadržaja, po prvi put će se održati i pijaca gdje ćete moći donijeti dijelove koji vam ne trebaju i prodati ih.

Tuning show Back to the roots će biti održan 1.7.2018. sa početkom u 12:00. Ulaz na event košta 2 KM, a za automobil 5 KM.

Autor: Redakcija