U narednoj godini "pametne" iskaznice za članove

07.12.2017 u 17:23

Danas je na benzinskoj stanici HIFA Stup u Sarajevu obilježen početak programa lojalnosti za BIHAMK članove te nastavak uspješne saradnje između bosanskohercegovačkog auto-moto kluba BIHAMK-a i HIFA grupacije. Osim popusta na gorivo na HIFA benzinskim pumpama, BIHAMK je svojim članovima obezbijedio i nove „pametne“ kartice te nagradio lojalnost najvjernijih korisnika.

Osnovna razlika između novih članskih iskaznica i dosadašnjih je - jedinstvenost i prepoznatljivost na svakom koraku.

Predsjednik BIHAMK-a, gospodin Ivo Komšić:

"Kao i svake godine BIHAMK stremi ka što kvalitetnijim članskim uslugama i sa implementacijom projekta „pametnih“ članskih kartica smatramo da pravimo veliki korak naprijed jer ćemo sada napokon biti u mogućnosti da se na neki način zahvalimo onim našim najvjernijim članovima koji su dugo vremena uz nas i zadovoljni su BIHAMK-om. Od danas, članska iskaznica zaista postaje lična karta svakog člana BIHAMK-a, koja će pokazivati broj članskih godina, obim korištenja članskih usluga te ćemo na taj način biti u mogućnosti da nagradimo one članove koji to zaslužuju svojom dugogodišnjom lojalnošću i povjerenjem u BIHAMK.
BIHAMK se ovim projektom svrstao uz bok velikim evropskim klubovima koji su u ovoj godini implementirali slične projekte te se nadamo da će članovi znati prepoznati nove povlastice i benefite koje im ovaj program omogućava. "

Naime, dodavanjem jedinstvenog bar koda i kreiranjem pozadinskog softwera, od sada će svako korištenje članske kartice - prilikom pomoći na cesti ili kupovine jeftinijeg goriva ili posjete servisima - biti zapisano i pohranjeno u članski dosije kako bi se lojalni članovi dodatno nagradili.

"Vrlo smo zadovoljni dosadašnjom saradnjom sa BIHAMK-om kao i očiglednim zadovoljstvom naših klijenata - članova BIHAMK-a. Smatram da ćemo sa novim načinom nagrađivanja lojalnih kupaca-članova putem "pametnih" članskih kartica u sljedećoj godini postići pun pogodak i našu saradnju podići na jedan vrlo visok nivo" rekao je gospodin Muris Hadžimehić, direktor HIFA d.o.o.

Također, uskoro će svaki član BIHAMK-a moći u svakom trenutku da provjeri stanje svojih članskih pogodnosti kao i ostvarene benefite putem navedenog programa lojalnosti.

Na ovaj način, članska iskaznica zaista postaje "lična karta" svakog člana BIHAMK-a te prelazi u trajni dokument koji se prilikom svakog produženja članarine obnavlja a godine vjernosti i korištenja svih članskih pogodnosti dobijaju svoju dodatnu vrijednost.

Izvor: http://bihamk.ba/bs