Vaš put do nove E-Klase

31.03.2018 u 17:36

Remek djelo inteligencije

U prodajnim salonima Auto Lijanovići u toku je akcija koja se odnosi na ekskluzivnu limuzinu-E-klasu. Svi zainteresovani kupci mogu uštediti i do nekoliko hiljada KM prilikom kupovine novog automobila. Mercedes-Benz E-klasa se kroz svoju višedecenijsku historiju postojanja izdvojila iznad drugih modela tog segmenta i ostala suvereni lider. Aktuelna generacija E-klase stigla je 2016. godine i pred konkurenciju je stavila veliki izazov. Uz tradicionalnu izdržljivost karakterističnom za sve Mercedesove modele, stigao je i visoki stepen digitalizacije koja zajedno sa ostalim prepoznatljivim karakteristikama čini jedinstveni Mercedesov DNK koji kupcu nudi samo najbolje.

U ovoj sjajnoj ponudi koju ne smijete propustiti ako ste maštali o kupovini novog Mercedes-Benza, najjeftiniji model je E 220 4Matic sa 9G Tronic automatskim mjenjačem sa Avantgarde paketom opreme i Multibeam LED svjetlima, dok sami vrh ponude predstavlja E 350D 4Matic Coupe za one sportski nastrojene. Trolitarski V6 motor koji razvija 258 KS dovoljan je da izmami osmijeh na vaše lice sa svakim pritiskom papučice gasa. Ugođaj u vožnji upotpunjuje Night paket, panorama krov i neizostavni 9G Tronic automatski mjenjač koji je zadužen da prenese snagu na točkove.

Za sve dodatne informacije, posjetite web stranicu Auto Lijanovići ili ih kontaktirajte na broj telefona +387 36 514 444.

Autor: Redakcija