Završen Auto Show Bijeljina 2018

30.08.2018 u 12:53

Od 27. do 29. avgusta na gradskom trgu u Bijeljini održan je Auto Show u sklopu akcije "Sigurnost na cestama u Bosni i Hercegovini"

Na glavnog gradskom trgu u Bijeljini održan je "Auto Show Bijeljina 2018". Da iz godine u godinu ova manifestacija privlači sve više zainteresovanja govori velika posjeta kao i broj izlagača. Ove godine posjetioci su mogi uživati u razgledanju i testnim vožnjama novih automobila, informisanju o svim vrstama osiguranja kompanije Aura Osiguranje iz Banja Luka, učešće na ovogodišnjoj manifestaciji uzela je i Auto škola "Elita" iz Bijeljine te za zainteresovane priredila polaganje testova, promotivne probne vožnje i poklon bonove, dok najmlađi su uživali u vožnjama malih autića i time učili o samoj kulturi u saobraćaju i dobijali korisne saobraćane brošure u obliku bojanki. Na trgu su izlođeni pored novih automobila i old timer vozila kao i trkaća vozila domaćih predstavnika iz Bijeljine koji učestvuju na takmičenjima u raznim disciplinama auto sporta.

Kada se podvuče crta, svi mogu biti izuzetno zadovoljni. Kako organizatori zbog izuzetne posjećenosti i odziva izlagača, tako i sami izlagači, odnosno autokuće i druge kompanije kojima je ovo sjajna prilika za promociju novih modela i njihove ponude.

Autor: Redakcija