Završen jesenji Auto Show u Sarajevu

09.09.2018 u 22:27

Manifestacija se tradicionalno održala ispred BBI Centra u Sarajevu

Jesenji Auto Show u Sarajevu je manifestacija koja se već četvrtu godinu zaredom uspješno održava ispred BBI Centra i okuplja veliki broj izlagača, ali i posjetitelja koji imaju jedinstvenu priliku da sa agentima prodaje ugovore kupovinu novih automobila po sajamskim cijenama koje su niže od standardnih.

Tako su se Sarajlijama predstavili Bunjo Grupacija i njihov novi projekat YES Car. Na njihovom štandu se nalazio automobil koji je plijenio daleko najviše pažnje - Fiat 595 Abarth.

Uz Bunjo Grupaciju, i Guma M je promovisala svoje veoma atraktivne automobile, a ljubazni promotori su odgovarali na sva pitanja znatiželjnih Sarajlija koji se sve više interesuju za Renault i Daciu.

Peugeot Blok se odlučio predstaviti sa dva SUV automobila, 2008 i 5008.

Učešće u manifestaciji su uzeli i pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo koji su izložili policijski automobil, motocikl i najnoviji radar, a u sklopu ove manifestacije su edukovali i najmlađe Sarajlije o osnovnim pravilima u saobraćaju. Manifestaciju je podržao i Car Care Centar iz Sarajeva.

Na ovoj manifestaciji je najavljen veliki skup ljubitelja VW Golfa, Golf Fest koji će se održati naredne subote, 15.9.2018. u Sarajevu.

Autor: Redakcija