Druga trka Montenegro Winter Kupa ovog vikenda na Žabljaku

20.03.2018 u 15:21

Popularno takmičenje se vraća na velika vrata u region

Druga trka Montenegro Winter Kupa održaće se predstojećeg vikenda na Žabljaku, 24. i 25. marta, na stazi nedaleko od samog centra ovog popularnog turističkog mjesta. Vremenska prognoza ide na ruku organizatorima i takmičarima, jer su sniježne padavine najavljene tokom cijele sedmice na Žabljaku sa temeperaturama ispod nule, tako da bi uslovi na stazi trebali biti idealni za zimsku vožnju.

Podsjećamo još jednom, na trci mogu učestvovati svi automobili koji poseduju zaštitni kavez, trkačko sjedište i pojas, kao i protivpožarni aparat. Takođe, dozvoljena je upotreba guma sa ekserima.

Program počinje u petak od 18:30, kada se svi zainteresovani mogu prijaviti za trku u hotelu Zlatni bor. U subotu od 9:00 počinje verifikacija takmičara i tehnički pregled automobila. Start zvaničnog treninga zakazan je za 12:00.

U nedjelju u 10:00 je postrojavanje svih automobila po startnoj listi na parkingu hotela Planinka, da bi start trke uslijedio u 11:00. Voziće se jedna vožnja na zvaničnom treningu i na trci.

Proglašenje pobjednika održaće se nakon završetka trke u hotelu Zlatni bor.

Autor: Redakcija