Na Zlatiboru održana manifestacija "Glavom do cilja"

28.04.2018 u 19:13

Na Zlatiboru je u organizaciji ASU Zlatibor održana manifestacija "Glavom do cilja"

Glavna svrha manifestacije je bila da svim posjetiteljima prezentuje plan i program ovog udruženja koje za cilj ima da edukuje nove generacije i njeguje automobilističku tradiciju u tom dijelu Srbije.

Zlatibor je ovog vikenda ugostio novoosnovano automobilističko sportsko udruženje. ASU Zlatibor je osnovano ove godine i imaju ambiciozne planove već za prvu godinu postojanja. Osim takmičarskih ambicija, udruženje će u septembru organizovati i autoslalom na Zlatiboru. O svemu tome, svi pristuni su se mogli informisati na prvoj manifestaciji u organizaciji ovog udruženja. Pored brojnih posjetitelja čiju su pažnju plijenili parkirani trkaći automobili, ova manifestacija je privukla i brojne medijske kuće od kojih se svakako ističe veoma popularni ABS Show.

Glavni "krivac" za nastanak ASU Zlatibor i održavanje ove manifestacije jeste predsjednik udruženja, Vladimir Mirčić. On je istakao da je veoma zadovoljan posjetom i interesovanjem svih prisutnih. Posebnu zahvalnost je izrazio svojim kolegama koji su došli i izložili svoje automobile, a svojim prisustvom uveličali ovaj događaj.

Autor: Redakcija