Hyundai i10 N Line

Hyundai i10 N Line

Najnoviji Hyundai koji pretenduje na svakodnevne puteve, ali i na ozbiljnu sportsku karijeru, upravo kreće u proizvodnju. I10N Line proizvodiće se u fabrici Hyundai Assan Automotive Sanayi u turskom gradu İzmiru.

Potpuno novi i10 N Line četvrti je Hyundai model koji će biti dostupan u dinamičnoj, sportskoj N verziji. N Line modeli odlikuju se sportskim izgledom eksterijera i enterijera.

Za potpuno novi i10 N, ova nadogradnja je više nego samo dizajn: dolazi sa ekskluzivnim 1.0 Turbo GDi motorom od 100 KS, što vožnju čini još zabavnijom. Dostupan je i sa 1,2 MPi motorom sa 84 KS. Model i10 N pokazuje da okretnost N linije nije samo u novom izgledu – već i u dinamičnosti.

Dodavanjem ovih sportskih elemenata u veoma siguran i pouzdan gradski automobil, Hyundai proširuje privlačnost modela ka širem krugu kupaca. Potpuno novi i10 N kombinuje dinamičan dizajn potpuno novog i10 sa sportskim izgledom i stavom N linije. Spoljni dizajn nudi kontrast mekih površina i oštrih linija.

Njegovi redizajnirani odbojnici i rešetka daju mu dinamičan izgled. Što se tiče enterijera, volan i ručica menjača, kao i brendirani ventili i metalne papučice daju kabini sportski osećaj. I10 N pokreće sjajni 1,0-litarski Turbo GDi motor, koji isporučuje 100 KS i 172 Nm obrtnog momenta.