Abarth – domaćin virtualnog druženja

Abarth – domaćin virtualnog druženja

Abarth Virtual Tour je bio domaćin virtualnog druženja za sve obožavatelje „Scorpion-a“ a svi članovi zajednice, njih 114.000, pozvani su da na ulicama svojih gradova postave objave omiljene fotografije svog vozila Abarth. Dok su čekali da se još jednom vrate na cestu i jure europskim ulicama, ovaj put su fanovi podijelili ta uzbuđenja u virtualnom događaju.

Članovi zajednice iz 16 različitih zemalja objavili su snimke najupečatljivijih trenutaka doživljenih sa drugim Abarthovim entuzijastima, skrenuvši pažnju obožavatelja Scorpiona. U samo nešto više od mjesec dana sadržaj turneje pregledan je gotovo 3 milijuna puta, a broj interakcija dosegao je 100 000.

Na taj je način cijela zajednica pomogla u stvaranju istinske virtualne turneje koja je, po zemljama, rasplamsala vatru snažne strasti prema Abarthu koji je prisutan širom svijeta. Napokon, zajednica Abarth ima 83 kluba širom svijeta i ima 114 000 članova “Scorpionship-a”. Za besplatnu registraciju jednostavno posjetite web stranicu scorpionship.abarth.com.

Marka Abarth uvijek je uključivala svoje obožavatelje u svoje najvažnije trenutke, i fizički i virtualno. Jedan od primjera bio je uspješni događaj Abarth Days 2019. koji je održan prošle jeseni, a koji je proslavio 70-godišnjak Scorpion-a, privukavši mnoštvo od 5.000 i više od 3000 Abarth-ovih vozila koja su paradirala u prostorima MIND-ove inovacijske četvrti u Milanu. Pored mitinga, organiziran je i “mrežni Dan Abarth”, koji sadrži web prezentaciju specijalnog izdanja 695 70 ° Anniversario, Facebook premijeru koja je okupila više od 140.000 virtualnih sudionika iz cijele Europe.

Ali to nije sve: zajednica Abarth postoji i zahvaljujući lokalnim klubovima koji svake godine organiziraju preko 500 skupova. Do danas je Virtual Tour obišao velik broj komentara i dijeljenja, što je dokaz da su Abarthisti jednako angažirani i strastveni kao i uvijek, čak i na društvenim mrežama.

Share