Još funkcionalniji: Tesla Model 3 sada serijski nudi bežični punjač za mobitel i USB-C utore

Još funkcionalniji: Tesla Model 3 sada serijski nudi bežični punjač za mobitel i USB-C utore

Nakon što su prošlog mjeseca ove funkcionalnosti serijski dodane Modelu 3 koji se proizvodi u Kini, sada ih je dobila i “trojka” iz tvornice u Fremontu

Tesla je nadogradio Model 3 koji se proizvodi u matičnoj tvornici Fremont u SAD-u s karakteristikama koje su prvo predstavljene u modelima Y i Modelu 3 kineske proizvodnje, poput bežičnog punjača telefona i USB-C priključaka.
Uglavnom, unutrašnjost Modela Y, čije su isporuke započele u ožujku, vrlo je slična onoj na Modelu 3, osim većeg prostora za teret i opcije ugradnje trećeg reda sjedala. Bežični punjač i USB-C utori tu su odmah predstavljeni kao dio serijske opreme, dok na “trojki” uopće nisu bili tvornički dostupni, jedino kao dodatna oprema dostupna od strane nekoliko proizvođača elektroničkih komponenti.

Pored toga, Tesla je prošlog mjeseca u Sjevernoj Americi snizio cijene Modela 3, Modela S i Modela X, kao i cijene Modela S i Modela X koji se prodaju u Kini. Kineski Model 3 je zadržao cijenu. Cilj sniženja je pokušaj povećanja prodaje jer su mnogi proizvođači automobila zabilježili veliki pad potražnje za vozilima, zbog potpunog “lockdowna” uzrokovanog pandemijom koronavirusa.