Sarajevska izložba automobila u Skenderiji

Sarajevska izložba automobila u Skenderiji

Nakon gotovo 15 godina od održavanja poslijednjeg Sajma automobila u Sarajevu, ove godine, Auto Media Group i Centar Skenderija organizuju Sarajevski izložbu automobila (SIA)

Ova manifestacija je organizirana u skłopu proslave 50. godina Centra Skenderija, u čijem kompleksu se u tom periodu održava i Zimska čarolija, te je zaočekivati veliku posjetuljubitelja automobila.

Sarajevska izložba autmomobila će trajati od 14. do 17. 12. ove godine, a radno vrijeme sajma je od 10:00 sati do 20:00 sati.

U Gradskoj dvorani Centra Skenderija će biti izložena nova vozila, old timeri, trkaća vozila, ATV, motori, skuteri, gume i ostala prateća autooprema, tuning vozila, stlye vozila,  bolidi mini Formule 1 i kartinzi za najmlađu populaciju, vozila BIHAMK-a sa simulatorom prevrtanja vozila i simulatorom funkcije sigurnosnog pojasa,  vozila Ministarstva unutarnjih poslova sa radarima i opremom za praćenje saobraćaja.

Vrijedno spomena je i nagradna igra koju organizuje Auto magazin, a za više informacija pronađite njihov štand na Sajmu.

Share