Uskoro prvi Virtualni BH Sajam automobila !

Uskoro prvi Virtualni BH Sajam automobila !

Sarajevska izložba automobila, koja je trebala biti održana od 16. do 20.12. ove godine u Kulturno-sportskom centru Skenderija, otkazana za neka bolja vremena. Povodom otkazivanja SIA, Auto.ba Magazin, shodno aktulenoj situaciji, od 15.12.2020. do 15.3.2021. godine će organizirati „1. Virtualni BH Auto Sajam“.

Ovaj sajam automobila, motora i prateće opreme, koji će zainteresovani moći da pogledaju prvi put virtualno, na zvaničnom sajtu Sajma (www.autosajam.ba). Prva online postavka vozila biti će dostupna od 15.12. 2020. godine, te će na sajtu stajati do 15.3.2021. godine, sa mogućnošću eventualnog produžetka ovog roka što će zavisti od tadašnje situacije vezane za Korona virus.

Automobili će biti prikazani najnovijom 3D tehnologijom pa će posjetioci virtualne ture moći da ih pogledaju sa svih strana, a biće im dostupna i unutrašnjost te će prilikom online posjete biti u mogućnosti da se detaljno upoznaju sa karakteristikama određenog modela. Ono što je dobro, ukoliko potencijalni kupci imaju dileme, a žele da kupe neki automobil, mogu na sajt da se vrate i sutradan i da dobro razmisle da li su napravili pravi izbor.

BUDIMO ODGOVORNI!