Za nezaboravan godišnji odmor iznajmite futuristički karavan od agencije Moonlight iz Sarajeva

Za nezaboravan godišnji odmor iznajmite futuristički karavan od agencije Moonlight iz Sarajeva


Zamislite da krenete na putovanje kroz zadivljujuće pejzaže Balkana sa svojim domom vezanim za automobil. Zahvaljujući “Moonlight”, prvoj i jedinoj agenciji za iznajmljivanje karavana u Bosni i Hercegovini i na Balkanu, ovaj san sada može postati nezaboravna stvarnost.


U srcu Moonlight-ove flote su ekskluzivni Derubis Series 7 karavani proizvedeni 100% u Bosni i Hercegovini od strane međunarodno nagrađivane kompanije Derubis Caravans. Ovo 7 metara duga, 1,8 tona teško futurističko čudo inženjerstva dizajnirano su da pruži neusporedivu udobnost i praktičnost putnicima. Sa dovoljno prostora za smještaj do četiri odrasle osobe i dodatnog djeteta do tri godine, ove kamp prikolice su ugodno utočište tokom godišnjeg odmora. 


Svaki Derubis Series 7 karavan ima opremljenu spavaću sobu, prostrani dnevni boravak, funkcionalnu i opremljenu kuhinju, udobnu tuš kabinu i moderan toalet. To je potpuni dom na točkovima, koji vam omogućava da putujete sa stilom bez kompromisa u pogledu udobnosti.
Jedna od ključnih prednosti iznajmljivanja od Moonlight-a je sloboda koju nudi. Svako ko ima vozačku dozvolu B kategorije duže od dvije godine može lako pričvrstiti karavan na svoj automobil i krenuti u nezaboravnu avanturu. Bilo da odlučite istražiti slikovitu prirodu, opustiti se uz obalu ili uroniti u bogatu kulturu regije, mogućnosti su beskrajne.


Počevši od Sarajeva, Moonlight također nudi mogućnost dostave u krugu od 100 kilometara, čineći proces najma bez problema. Pored toga, agencija je u partnerstvu sa Hifa Petrol benzinskim stanicama ponudila ekskluzivne pogodnosti svojim klijentima. Naime, Putnici koji iznajmljuju od Moonlight agencije mogu uživati u posebnim mjestima za odmor na odabranim Hifa benzinskim stanicama, zajedno sa priključkom za struju i vodu. Ova namjenska parkirna mjesta pružaju pogodan pit stop gdje se možete napuniti, opustiti i pripremiti za sljedeću dionicu vašeg putovanja. Štaviše, Hifa Petrol nudi atraktivne popuste na benzin za sve putnike Moonlighta, dodajući vrijednost iskustvu putovanja.
Odabirom Moonlight za potrebe iznajmljivanja karavana, ne iznajmljujete samo vozilo – vi ulažete u neusporedivu udobnost, udobnost i slobodu istraživanja vlastitim tempom. Sa mrežom kampova i ekskluzivnih parking objekata, Moonlight osigurava da svaki aspekt vašeg putovanja bude besprijekoran i ugodan.


Dakle, zašto se zadovoljiti tradicionalnim odmorom kada možete imati svoju mobilnu oazu uz Moonlight? Doživite ljepotu Balkana u udobnosti svoje “kuće na točkovima” i stvorite uspomene koje će trajati cijeli život. Posjetite Moonlight danas i počnite planirati svoju sljedeću avanturu.Za booking i više informacija posjetite www.caravanrental.ba