CITROËN Ë-JUMPY nagrađen turulom “INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2021”

CITROËN Ë-JUMPY nagrađen turulom “INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2021”

Citroën ë-Jumpy nagrađen je prestižnom titulom “International Van of The Year 2021”. Njegov suvremeni stil, udobnost u vozilu, prostor za pohranu i optimizirani utovarni kapacitet u kombinaciji s prednostima najbolje električne tehnologije, uvjerila je žiri sastavljen od 24 neovisna novinara i urednika specijaliziranih časopisa lakih gospodarskih vozila. 

https://www.youtube.com/watch?v=SjW3rVHJl8o

Ova nagrada, za koju su glasovali članovi žirija  I-VOTY i koje predsjeda Jarlath Sweeney, naglašava važnost ove ponude usredotočene na energetsku tranziciju i prilagođenu profesionalnim korisnicima. Ovo je šesta nagrada, u povijesti ove vrlo poželjne nagrade, kojom je nagrađena marka Citroën.

“ Svi Citroënovi timovi su nevjerojatno ponosni na nagradu “International Van of   The Year 2021” dodijeljenu za  ë-Jumpy.  Električna izvedba modela Jumpy  pruža profesionalcima praktična rješenja za nove izazove mobilnosti u gradskim i prigradskim područjima zahvaljujući gami koja omogućava putovanja u neviđenoj udobnosti zadržavajući pritom sve korisne značajke termičkog modela. Novi  ë-Jumpy vjeran je strategiji marke Citroën u dizajniranju rješenja po mjeri kako bi se udovoljilo našim kupcima. Naša ambicija se sastoji u tome da im inovativnim proizvodima i uslugama olakšamo život i donesemo bezbrižnost. Ova nagrada, koju dodjeljuje stručni žiri, pomoći će nam u ostvarenju naših komercijalnih ciljeva koje imamo za ovaj model.”

Citroën je još jednom pokazao svoju stručnost u pogledu lakih gospodarskih vozila zajedno sa željom da svojim kupcima pruži praktična rješenja. U ovom razdoblju energetske tranzicije, novi Citroën ë-Jumpy pokazao se kao nezaobilazan alat za rad profesionalnim korisnicima. On spaja najbolje od provjerenih značajki modela Jumpy  sa svim prednostima električnog motora što rezultira većom praktičnošću, udobnošću, slobodi kretanja i smanjenim troškovima održavanja.