Nova Honda Civic: 11. generacija popularnog kompakta stiže na jesen, isključivo kao hibrid

Nova Honda Civic: 11. generacija popularnog kompakta stiže na jesen, isključivo kao hibrid

Civic i dalje ostaje najvažniji model Honde u Europi, a najnovija generacija temelji se na gotovo 50 godina baštine, pružajući iskoristivost, udobnost i vizualnu privlačnost po kojima je taj model poznat.

Honda je objavila prve slike potpuno novog Civica s pet vrata, 11. generacije svog popularnog kompaktnog modela. Od lansiranja 1972. godine, Civic je sjajno prihvaćen od strane kupaca širom svijeta, prodavši se u više od 27 milijuna primjeraka u 170 zemalja. Potpuno novi model bit će ponuđen isključivo kao hibrid, postajući najnoviji Hondin model s naprednim pogonskim sklopom e: HEV (hibridno električno vozilo).

Time će japanski proizvođač ispuniti cilj da svi njihovi europski mainstream modeli imaju elektrificirane pogone do 2022. godine. Već pokrećući nedavno predstavljeni Jazz i Jazz Crosstar, osvježeni CR-V, kao i potpuno novi HR-V koji stiže u prodaju kasnije ove godine, nadaleko hvaljeni hibridni pogonski sklop novim će vlasnicima Civic ponuditi savršen spoj zabave, performansi i učinkovitosti pogona. Izvor: Quattroroute.hr