Rusi i Mercedes-Benz ponovo u okršaju !

Rusi i Mercedes-Benz ponovo u okršaju !

Šta je sa tim Rusima i Mercedes-Benzom? Sjećate se nesretnog Rusa koji je svoj Mercedes-AMG G63 ispustio iz helikoptera zbog navodne “pouzdanosti” i problema sa postprodajnim uslugama? Pa, izgleda da ima nastavak, ali ovaj put od drugog vlogera koji se suočio sa sličnim problemima, ali s drugim Mercedes-Benzom.

Mihail Litvin je ruski vloger koji se neprestano borio s Mercedesovim dilerom gdje je kupio svoj Mercedes-AMG GT 63 S.

Prema izvještajima, njegov se kupe sa četvero vrata neprestano kvario otkako ga je dobio i prodavač nije htio ništa poduzeti po tom pitanju. Navodno je već pet puta poslao svoj automobil u salon a u svim slučajevima trgovac bi pronašao “izgovore” da ne popravi vozilo ili je samo držao automobil nekoliko sedmiaca, a da ga nije popravio.

Na kraju je Litvin odlučio poslati poruku Mercedes-Benzu i spalio svoj AMG GT 63 S usred mokrog, travnatog polja. Bila je to dramatična scena, koja je ironično završila kad se odvezao (ili pokušao) u ZAZ-u 968m koji je trebao gurati.

Dugo sam razmišljao što da radim sa svojim Morskim psom nakon sukoba s Mercedesom. Mislim da je ideja VATRA! To je to … Kraj .. Nisam sretan čovjek, je izjava ovog vlogera.

Nikada nećemo saznati pravu priču koja stoji iza videa, bilo da se radi o dobrovoljnom činu iz čiste dosadnosti ili samo o reklamnoj akciji, baš kao što je navod o spomenutom AMG G63 pao s helikoptera. No, jedno je sigurno – riječ je o vrlo skupom videozapisu i nismo sigurni mogu li prihodi od svih pogodaka u ovom YouTube prijenosu pokriti sve troškove.