Subaru postavio Guinnessov svjetski rekord za najdužu kolonu vozila!

Subaru postavio Guinnessov svjetski rekord za najdužu kolonu vozila!

Jedan od najboljih mogućih načina da se održi društveno distanciranje je korištenje vašeg ličnog automobila, za sve što je moguće. Naravno, biti u automobilu ima neka ograničenja, ali to ne znači da se ne možete zabavljati. Ponestaje ideja? Evo jedne cool ideje koja je nedavno ušla u Guinnessovu knjigu rekorda.

Subaru Tecnica International (STI) Subiefest zajedno sa američkim Subaruom upravo su objavili da sada drže rekord u najvećoj paradi Subaru automobila na svijetu. Ukupno se okupilo 1.751 Subaru vozila koji su vozili vlasnici Subarua kako bi pobijedili prethodni rekord od 549 vozila iz 2015. godine.


Rekord je bio dio ovogodišnjeg godišnjeg okupljanja ljubitelja Subarua u Sjedinjenim Državama u organizaciji Subiefest tima Subaru Tecnica International (STI). Umjesto da se lično sastanu, sudionici su stvorili masivan red automobila koji je “osiguravao sigurnost sudionicima tijekom pandemije i ušao u historiju”. A to čak nije ni najbolji dio. Svaka registracija na ovom skupu uz “Feeding America” i Subaru of America je otišla u dobrovoljnu donaciju. Ukupno je osigurano približno 500.000 obroka.

U ovim teškim vremenima svi tražimo stabilnost u našem svakodnevnom životu“, komentirao je Alan Bethke, viši potpredsjednik marketinga u američkom Subaru-u. „Nadamo se da putem ove donacije Feeding America možemo pružiti udobnost i stabilnost obroka ljudima koji se bore s glađu u Americi. Svi moramo biti sigurni, ali ne zaboraviti pomagati drugima gdje možemo. ” Feeding America najveća je domaća organizacija za uklanjanje gladi u zemlji. Pruža “ključnu pomoć kako bi pomogla zajednicama koje su najteže pogođene pandemijom da se dignu na noge.”