Audi A8 Horch ipak će zaživiti!

Audi A8 Horch ipak će zaživiti!

“Napad” na novi Mercedes-Benz S Class! Špijunske fotografije modela Audi A8 Horch su stigle a jasno je da ide u sami vrh!

Audi priprema osvježeni A8, a špijunski snimci ukazali su i na vrhunsku Horch opremu koja dolazi. Novi par neslužbenih prikaza pokušava pokazati kako bi ta vrhunska limuzina mogla izgledati kada bude predstavljena.

Ove fotografije pokazuju veličanstvenu limuzinu koja bi trebala ići rame uz rame pored Mercedes-Maybach S-klase. Audi A8 L Horch ne izgleda toliko drugačije od onoga što očekujemo kako će izgledati “obični” A8, iako nismo očekivali radikalno drugačiji dizajn. Prikaz prikazuje veliku limuzinu, jer će A8 Horch vjerovatno dijeliti svoju platformu sa proširenim A8 L, sa obilnom količinom hroma koji se koristi za masku i obloge.

Stražnji dio je malo smireniji u svom stilu, nedostaje hromirana rešetka koja privlači pažnju. Međutim, sadrži neke kromirane obloge duž dna branika kroz stražnja svjetla. Komplet velikih, jedinstvenih točkova pomaže mu da postigne svoj luksuzni status.

Audi još nije potvrdio da oživljava brend Horch, iako je kompanija 2019. godine rekla da će novi A8 služiti kao “posebno luksuzan i prestižan derivat”. Špijunske snimke podržavaju neku vrstu vrhunskog brendiranja koje dolazi, jer su neka od testnih vozila A8 L koja smo primijetili imali jedinstvenu kamuflažu koja pokriva nešto na dnu C stuba. Ispod se može skrivati ​​elegantno „H“.

Detalji o A8 L Horch, ako će se čak i tako zvati, oskudni su, iako znamo da će ovaj A8 biti zadnji Audijev model koji je koristio W12 motor marke. Očekujemo da će Audi predstaviti novi A8 kasnije ove godine, a uz njega stižu A8 L i A8 L Horch.