Cupra prikazala virtuelnu plaformu

Cupra prikazala virtuelnu plaformu

Predstavljanje svih modela iz CUPRA porodice podržano je lansiranjem virtuelne platforme CUPRA e-Garage in Cape Formentor, jer je cilj brenda da u skorijoj budućnosti za svoje klijente otvori potpuno novi virtuelni svijet.

Razvijena je u saradnji sa kompanijom Mediapro group u kojoj korisnici na jednostavan način mogu da kreiraju svoj avatar i komuniciraju sa prodavcima i drugim posjetiocima garaže. Ovaj digitalin svijet posvećen je isključivo CUPRA brendu, a posebno prvom, ekskluzivno kreiranom, modjelu FORMENTOR. Takođe, posjetioci će moći da komuniciraju sa CUPRA specijalizovanim sertifikovanim Master prodavcima, specijalno obučenim da na platformi pruže informacije svim zainteresovanim klijentima. Takođe, ova digitalna strategija obuhvata stvaranje platforme koja će ljubiteljima muzike pružiti čisto uživanje u koncertima svojih omiljenih umjetnika.

“CUPRA je savremeni brend 21.veka koji želi da iskoristi tehnologiju kako bi emocije i ljude stavila u centar svoje strategije. Sa našim novim modjelima imamo priliku da se obratimo široj publici na potpuno drugačiji način. CUPRA garaža u rtu Formentor je tek početak našeg putovanja u stvaranju novih digitalnih iskustava. Želimo da ova platforma bude centar okupljanja svih zaljubljenika u CUPRA automobile” izjavio je direktor strategije i razvoja CUPRA brenda Antonino Labate.